14. APRIL 2019 kl. 19:00
Retov: Mangler effektivitet

Dagens Derby endte med et knebent nederlag, og cheftræner Martin Retov var efter kampen ærgerlig over de blågules manglende effektivitet.

- Vi har en rigtig god start på kampen. Vi kommer ud, som vi gerne vil med masser af tro på tingene og energi. Vi kommer frem til en masse halve og hele chancer, og vi kommer fortjent foran. Men ud af ingenting så slutter de første halvleg af med at score på to af deres eneste chancer. Det er selvfølgelig frustrerende for os, men vi kommer fint ud til anden halvleg, men vi mangler ganske enkelt skarphed og effektivitet.

Cheftræner Martin Retov lægger ikke skjul på at skuffelsen over resultatet er stor, selvom der også var mange positive ting at tage med fra kampen.

- Nederlaget ærgrer mig rigtig meget, og vi er alle sammen skuffede over resultatet. Vi gør rigtig mange ting rigtigt. Vi er gode på bolden og dominerer meget af spillet, og når vi lige har fordøjet resultatet, så er der en del, vi kan tage med os videre, men ingen skal være i tvivl om, at vi er meget skuffede over, at vi ikke tager tre point i dag. Vi jagter tredjepladsen, og nu skal vi til at vinde nogle kampe.

Næste kamp for de blågule er mod Esbjerg fB skærtorsdag kl.16:00 i Esbjerg. Har du endnu ikke købt billet, så kan du sikre dig en til udebanekampen her.