14. APRIL 2019 kl. 18:45
Kaiser: En kamp med mange muligheder

Mesterskabsspillets første Derby løb her til eftermiddag af stablen, og de blågule måtte desværre se sig slået med 2-1 i en kamp, hvor Brøndby-mandskabet ellers havde flere muligheder for at bringe balance i regnskabet.

- Det er skuffende at stå her uden point efter 90 minutter. Overordnet set var det en god kamp med mange muligheder, meget boldbesiddelse og mange gode ting, vi kan tage med. Vi ender dog uden point, og sådan er fodbold engang imellem, fortæller Dominik Kaiser, der gjorde god figur inde på Brøndby-midtbanen.

Trods de mange chancer lykkedes det ikke at få bolden prikket ind til en udligning, og det var den helt store forskel i dag ifølge den tyske midtbanespiller.

- I slutningen af kampen havde vi mange chancer inde i feltet, men dem kunne vi ikke udnytte, og det var den store forskel i dag. Vi bliver nødt til at klø på i de sidste kampe af sæsonen, hvor vi blandt andet har endnu et Derby at se frem til. 

Næste opgave for Kaiser og co. er dog på torsdag kl. 16:00, hvor de møder EfB i det vestjyske. 

Foto: Getty Images