2. APRIL 2019 kl. 13:15
Brøndby eSport og Arbejdernes Landsbank forlænger samarbejdet

Arbejdernes Landsbank vil også i resten af 2019 og i 2020 pryde trøjerne på Brøndby eSport-spillerne. Danskernes foretrukne bank har været hovedpartner for esport i Brøndby IF siden begyndelsen i 2017 – et partnerskab, der blandt andet har budt på to titler som verdensmester for klubhold samt et Danmarksmesterskab i eSuperligaen.

- At Arbejdernes Landsbank har valgt at forlænge aftalen med os - for ikke bare et, men to år - tager jeg som et kæmpe skulderklap. De har om nogen haft en kæmpe andel i, at vi har kunnet levere så mange flotte resultater. De har med deres engagement været med til at skabe fundamentet for esport her i Brøndby IF. I de to år Brøndby eSport har eksisteret, har vi formået at vinde et par titler, og forhåbentlig kan forlængelsen af dette samarbejde være med til at skabe grobund for, at vi i de kommende år kan vinde endnu flere titler til klubben.

- Vi er utrolig glade for samarbejdet med Arbejdernes Landsbank og ser meget frem til de kommende års spændende aktiveringer, fortæller Jesper Larsen, Head of eSport i Brøndby IF.

Fra Arbejdernes Landsbanks side er der også stor tilfredshed med forlængelsen af aftalen.

- Vi er stolte over at være en del af fællesskabet i Brøndby IF, som også indebærer Brøndby eSport. Da vi blev spurgt, om vi ville være partner på den store FIFA-satsning, som klubben lavede for to år siden, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle være med ombord. Det har åbnet en ny verden for mange og bragt spillet på græsset og spillet på maskinerne endnu tættere på hinanden.

- Vores partnerskab med Brøndby eSport har givet os en masse muligheder i forbindelse med aktiviteter til kampe og stævner, og vi er meget stolte af, at vi har kunnet være med til at skabe så store resultater gennem de seneste to år. Derfor var det heller ikke svært for os at tage beslutningen om at forlænge vores samarbejde med Brøndby eSport for yderligere to år, for også her tegner den blågule fremtid sig rigtig lyst – og det er selvfølgelig en rejse og et fællesskab, vi gerne fortsat vil være en del af, fortæller Erol Alcevski, marketingkonsulent i Arbejdernes Landsbank.

Allerede i aften kan du følge Brøndby eSport, når de tager imod Randers FC i eSuperligaen. Der er kampstart 20:45, og du kan følge med direkte på DPlay eller Canal 9. Det er også muligt at støtte de blågule spillere i aftenens opgør - og i de fremtidige kampe - som publikum i studiet. Alt, du skal gøre, er at skrive til [email protected]