28. MARTS 2019 kl. 15:00
Retov: Kan udfordre OB på flere måder

I morgen gælder det første kamp i Mesterskabsspillet når OB gæster Brøndby Stadion. OB indtager p.t. tredjepladsen blot fire point foran Brøndby IF, så det er en direkte duel mellem to hold, der begge jagter top tre.

Cheftræner Martin Retov glæder sig til kampen. 

- Det har hele tiden været vores ambition at komme i Mesterskabsspillet og nu jagter vi top tre. Efter sejren i Horsens fik truppen fik lidt ro i weekenden, og i denne uge har vi trænet rigtig godt, så vi glæder os til i morgen. Vi ved, at vi kan udfordre OB på flere forskellige måder. De forsvarer sig ofte med fem i bagkæden i spilet mod bolden, og det kan vi udnytte, hvis vi har en masse bevægelse i vores spil.

- Vi kan vælge at presse dem, så de står dybt med deres bagkæde og dermed giver os chance for at afslutte udefra. Vi har mange som sparker godt udefra, hvilket vi så i sidste runde, da Radosevic scorede i Horsens. Og de gange OB presser op og forsvarer fremad, så skal vi udnytte hullerne i deres kæder og sende bolde ned i mellemrummene. Så vi har flere muligheder i vores spil, vi kan benytte os af mod en stærk modstander som OB. Vi skal hele tiden sikre, at vi har den rette balance i forhold til hvor offensivt vi står, og hvor meget vi sætter bolden på spil, for OB er gode til omstillinger.

3-1-sejren i Horsens sikrede Brøndby IF en plads i Mesterskabsspillet, men den viste også cheftræner Martin Retov, at spillerne trådte i karakter, da det gjaldt, og det er samme attitude cheftræneren vil se mod OB.

- Kampen i Horsens fortalte os meget om os som hold i dag. Vi viste, at vi har en stærk karakter i holdet, og at vi har spilerne, der kan træde i karakter, når der skal leveres. Det skal vi også se i morgen mod OB. Her skal spillerne igen vise sig frem og træde i karakter. Det er en direkte kamp om at ende i toppen af ligaen, så vi skal ud og vinde på Brøndby Stadion.

Der er kickoff i morgen kl.19:00 på Brøndby Stadion, og har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, så kan du gøre det her. Husk, at Fanzonen allerede åbner kl. 16:00. Se programmet for Fanzonen og Familie Loungen her.

Foto: Getty Images