28. MARTS 2019 kl. 10:55
Mensah: Vi skal ud og jagte

I morgen er vi klar til at tage hul på Mesterskabsspillet, når OB besøger Brøndby Stadion. Opgøret bliver startskuddet til 10 kampe i Mesterskabsspillet, hvor målet er top 3. Men ud over det officielle mål er Mesterskabsspilet også en mulighed for at bevise noget, fortæller Kevin Mensah.

- Vi skal gribe det her Mesterskabsspil an på den måde, at vi skal jagte noget. Vi skal ud og jagte den højeste placering overhovedet muligt, og alle 10 kampe i Mesterskabsspillet er en mulighed for at gå ud og bevise noget. Der er altid noget på spil i en fodboldkamp, hvor muligheden for både at vinde og tabe er der, men jeg synes, at vi har klart mest at vinde.

- Vi får 10 rigtig fede kampe mod Danmarks fem bedste hold, så det handler om at give den gas og brage igennem. Vi vil gerne ud og bevise, hvor vi befinder os i dansk fodbold, og vi har en fremragende mulighed for at sende et statement i den sidste del af sæsonen, understreger den nyudklækkede back.

Sidste opgør mod fynboerne endte 2-0 til OB i Odense. Ifølge Mensah bliver fredagens kamp dog en helt anden.

- OB var godt kørende, sidst vi mødte dem, men det er næsten umuligt at sammenligne den kamp med fredagens. Vi er i en helt anden situation nu, og der er sket meget. Vi har fundet holdet mere, og det får fansene også at se på fredag. 

Planlægger du at støtte Mensah og holdkammeraterne i morgen, kan du læse meget mere om Fanzonens program og Familie Loungens aktiviteter her

Foto: Getty Images