29. MARTS 2019 kl. 11:00
Halimi: Vi kan tage store skridt

Efter en kort pause reserveret til landskampe er truppen igen samlet og klar til at skyde Mesterskabsspillet i gang mod OB i aften. En af de spillere, der har været af sted med landsholdet, er Besar Halimi, og i første kamp stod han over for Danmark i en kamp, der endte 2-2.

- Det var en god kamp. Jeg tror ikke, at Danmark havde forventet at møde så stærk modstand, som vi gav. Og på et personligt plan var jeg glad for at vise vores landshold frem for alle dem, jeg kender her i Danmark, fortæller midtbanespilleren, der lagde op til Kosovos første scoring. 

- Vi havde også en vigtig kamp umiddelbart efter mod Bulgarien, så vores hovedfokus var der. Men det er altid en fest og en kæmpe fornøjelse at spille på hjemmebane mod de større fodboldnationer, og vi er kommet så langt med landsholdet, hvor vi startede fra bogstavelig talt ingenting. Så det giver altid energi at være af sted med landsholdet, og jeg bliver bekræftet i, hvorfor jeg holder så meget af fodbold.

Netop den energi skal bruges i aftenens kamp mod OB, og her er der et regnskab, der skal gøres op, efter seneste opgør endte 2-0 til fynboerne. 

- I den sidste kamp mod dem spillede OB rigtig godt og gav os problemer. Så vi skal ud og revanchere den kamp først og fremmest. Vi er kommet langt siden den kamp, og jeg synes, at vi er godt forberedte på at give den fuld gas her i Mesterskabsspillet.

- Det er en anden situation i forhold til sidste sæson, men vi har muligheden for at vokse som hold. Hver kamp er en forberedelse til den næste, og vi kan tage nogle store skridt i det her slutspil. Derudover bliver det nogle gode kampe, hvor vi skal møde nogle stærke hold, så vi har også muligheden for at vise, at vi kan slå dem, der ligger over os. 

Tror du, at vi kæmper os til alle tre point i aftenens kamp mod OB, er der lige nu odds 2.10 at hente hos Betfair.

Fanzonen vil som altid åbne dørene, og i Familie Loungen er der masser af aktiviteter - du kan læse om det hele her.

Foto: Getty Images