19. MARTS 2019 kl. 16:00
Masterclass: Ubesejret weekend for talenterne

U17: Sejr til Anton Lymes tropper
Anton Lyme og U17-truppen vendte onsdag hjem fra Italien, og allerede lørdag stod den på turneringsstart i Randers. Det viste sig at blive et tæt opgør, hvor holdet måtte gøre brug af nogle af de tilegnede erfaringer fra Italien. Det blev til en sejr på 3-1 til Brøndby IF, som betyder, at holdet fortsætter den gode stime fra efteråret, hvor holdet så stærkt ud. Cheftræner Anton Lyme var tilfreds med kampen samt den høje arbejdsindsats.

- Randers sprudlede af selvtillid efter deres seneste to sejre over henholdsvis FC Midtjylland og SønderjyskE. Randers har generelt et højt niveau, siden de fik ny træner, så vi vidste, at det blev en svær opgave. De spillede fysisk og havde nogle hurtige tekniske spillere, som supplerede hinanden godt i deres direkte spillestil.

- Vores første halvleg var rigtig god, hvor vi dominerer dem fuldstændig. Vi sidder rigtig godt i presset og får spillet godt rundt om dem. Jeg tror ikke, at de er oppe på vores halvdel de første 20 minutter. Ret beset er det eneste minus ved den halvleg, at vi ikke får kampen lukket til 3-0 - vi ender med at gå til pause 2-0. I anden halvleg kommer Randers så ud med et tryk, som vi har svært ved at spille os ud af. Vi indkasserer også et selvmål, men herefter foretager vi et systemskifte og får herfra nemmere ved at spille os fri. Vi ender også med at lukke kampen til 3-1. Jeg er især glad for, at vi kan modstå det høje pres, som er noget af det, vi øvede os meget på i Italien. Vi har fået en stærk organisation, hvor vi tror på vores egne evner. 

Randers Freja - Brøndby IF 1-3 (0-2)
0-1 Mathias Kvistgaarden
0-2 Mathias Kvistgaarden
1-2 
1-3 Christian Freidrich

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden - Andrew Oseni

Andreas Eriksen

Frederik Valbjørn – Giran Pyne-Cole

Marinus Larsen

Matin Saleh - Oscar Salling – Cornelius Allen – Joseph Mwambe

Tobias Juul

Bænken:
Oliver Rytter
Laurids Brandt Andersen
Christian Freidrich

U15: Ny sejr mod Lyngby BK
Turen gik til Lyngby, hvor der var kamp mod de blå Lyngby-drenge, som U15 har haft et godt tag på tidligere. Det var U15-holdets anden turneringskamp, da de i første runde sejrede 2-1 mod FCN. Men på trods af at det var U15-mandskabets anden kamp, så var det, ifølge træner Sune Jensen, ikke den bedste kamp, vi havde mod Lyngby BK.

- Det var ikke vores bedste kamp. Vi forsvarer os godt, og i løbet af kampen får vi vores høje pres til at fungere bedre og bedre. Vi laver tre mål, selvom vi ikke var ret gode på bolden. Omvendt viser det også et højt niveau, når vi kan køre sådan en sejr hjem, uden at vi spiller vores bedste kamp. Vores gode opstart viser, at selvom tingene ikke fungerer, så har vi en stor tro på, at tingene nok skal lykkes.

- Det skal også siges, at Lyngby BK er et godt hold – hvilket også kom til udtryk i sidste weekends 6-1 sejr mod B93. De havde nogle dygtige fodboldboldspillere, og deres pres fungerede overraskende godt. Så vi vidste godt, at vi skulle møde et hold, som er gode til at omstille sig modstanderens spil. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi kan få vores anden sejr i vores anden kamp. Vi er inde i en rigtig god periode, hvor holdet udvikler sig meget - og det er noget, vi skal fortsætte med. 

Lyngby BK - Brøndby IF 1-3 (0-1)
0-1 Markus Gottschalk
0-2 Simon Blæsdahl
0-3 Kasper Heerfordt
1-3

Startopstilling:


Oscar Sejrup – Markus Gottschalk

Solomon Opoku

Benjamin Kold – Kasper Heerfordt

Deniz Arabaci

Huseyin Tokat – Hugo Ryg - Mikkel Fredsgaard – Hjalte Andersen

Lucas Lange

Bænken:
Lucas Bakx 
Kasper Larsen
Simon Blæsdahl

U14: Corlin og U14 startede med en sejr. 
Morten Corlins U14-hold startede med en turneringskamp mod Lyngby BK, som de i efteråret også havde et godt tag på. U14-mandskabet har haft en god opstart, hvor især det høje pres har været i fokus, og det kom til udtryk i 2019's første kamp.

- Vi overmatcher Lyngby på samtlige parametre. Vi stresser dem, og de har svært ved at komme ud af vores pres. Når vi er på bolden, er vi ligeledes rigtig gode til at spille os ud af det pres, som de kommer med. Vi får skabt et hav af chancer - både i angreb, hvor vi spiller den op nedefra, men også fra omstillinger hvor vi erobrer bolden højt på banen. 

- Det var utrolig positivt, at alt det, som vi har arbejdet på i opstarten, giver pote fra første fløjt i turneringen. Drengene går ud og gør alt det, som vi har brugt mange timer på gennem opstarten - og det var især vores presspil, som fungerede til punkt og prikke. Lyngby kom dog bedre med, og i midten af anden halvleg lykkedes vi med skifte system for at skabe rum, idet Lyngby presser lavere, end vi havde forventet. 

Næste opgave for U14 mandskabet er på søndag, hvor B93 venter.

Brøndby IF – Lyngby BK 4-0 (3-0)
1-0 Benjamin Kold
2-0 Bertram Kvist 
3-0 Bertram Kvist
4-0 Michael Opoku

Startopstilling:

Patrick Allentoft – Saman Jalaei - Benjamin Kold

Bertram Kvist – Oscar Schwartau

Ludwig Vraa

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Kean Tran – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Lucas Sykus
Carl-Emil Pedersen
Michael Opoku

U13: Pligtsejr i Roskilde
Det blev en positiv start for U13-holdet, som lørdag tog turen til Roskilde efter de tre point. Modstanderen var FC Roskilde, hvor det blev til en solid 6-0-sejr i en type kamp, som tidligere har voldet U13-mandskabet problemer. 

Cheftræner Azad Corlu var fint tilfreds med, hvad han så fra sit hold:

- De drenge, jeg har i år, er rigtig dygtige mod de gode hold, men har lidt motivationsproblemer mod sub-topholdene. Så det handler om at sætte drengene op til den enkelte kamp, også selvom vi ikke skal møde de bedste. Kampen mod Roskilde var derfor en test for drengene i at have den rette indstilling, selvom vi på papiret var klare favoritter. 

- Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi fører 5-0 ved pausen. Vi er aggressive i vores pres, specielt vores 3-0-mål er en lektion i førstegangsafleveringer, efter vi har erobret bolden i pressspillet . Anden halvleg bliver mere rodet, da vi foretager en række rokeringer, hvilket desværre skaber lidt kaos. Dette betyder, at vi ender med "kun" at vinde anden halvleg 1-0, så vi vinder samlet 6-0 i en kamp, vi burde have vundet langt mere.

FC Roskilde - Brøndby IF (0-5) 0-6
0-1 Anton Haaning
0-2 Frederik Engqvist
0-3 Adam Jensen
0-4 Akwasi Owusu
0-5 Adam Jensen
0-6 Lukas larsen 

Startopstilling:

Frederik Engqvist – Akwasi Owusu – Viktor Sørensen

Hamed Kader – Adam Jensen

Nikolaj Larsen

Luca Gude – Noah Ibsen – Erem Ozkul - Anton Haaning

Noah Sømmergaard

Bænken:
Lukus Larsen
Mahdi Babaiasl
William Holm