19. MARTS 2019 kl. 15:50
Kamptidspunktet for pokalsemifinalen er fastlagt

Med en sejr over Vendsyssel FF kunne vi booke billet til Sydbank Pokalens semifinale, hvor vi møder AaB. Kampen spilles på Brøndby Stadion, og nu er kamptidspunktet også blevet fastlagt.

Kampen om at komme i pokalfinalen bliver spillet torsdag den 4. april kl. 19:30, og billetsalget vil starte på torsdag.

Jung: Håber på god stemning og finaleplads
I spillertruppen har pokalturneringen stor betydning, og sidste års guldmedaljer må meget gerne fornyes til et sæt fra 2019. Og Anthony Jung glæder sig over, at en eventuel finaleplads skal afgøres på Brøndby Stadion.

- Det er en vigtig kamp, og derfor er det godt at spille hjemme. Man er altid mest komfortabel på hjemmebanen, så jeg håber på en god stemning med masser af fans og et godt resultat, der kan sende os det sidste stykke i finalen.

Det er ingen hemmelighed, at sæsonen ikke har været perfekt indtil videre, men vi har stadig chancen for at vinde en titel, og den chance skal vi gøre alt for at tage. Vi vil give alt for at vinde den kamp.

Kampprogrammet for Mesterskabsspillet er også blevet offentliggjort, og her kan du få et overblik over vores 10 kampe.

Foto: Getty Images