17. MARTS 2019 kl. 20:30
Radosevic: Har ventet på den scoring

AC Horsens blev besejret med ciffrene 3-1 på CASA Arena i Grundspillets sidste opgør, og Brøndby IF er dermed klar til Mesterskabsspillet. Værterne kom dog foran i første halvleg, men hård fight og et drømmemål af Josip Radosevic fra distancen endte med at give gæsterne sejren.

Og målscoreren til 1-1 var da også tilfreds efter en vanskelig fodboldkamp.

- Der var mange faktorer, som gjorde kampen svær, og det var også en hård start. Men nu står vi her med sejren og en plads i Mesterskabsspillet, og vi har en masse muligheder for at bygge videre på den her kamp, fortæller Radosevic, der kæmpede hårdt på midtbanen.

- Der er ikke to kampe, der er ens, så man bliver nødt til at forberede sig forskelligt. Vi vidste godt, hvad Horsens kom med i dag, og jeg synes, at vi svarede godt igen på det hårde spil med en masse dueller. Vinden og regnen gjorde det bestemt ikke nemmere for os – og det var nok til deres fordel i sidste ende – men vi overkom forhindringerne, og jeg er meget glad for sejren.

Målet fra kroaten var hans første i åbent spil, efter han sendte en straffesparksscoring ind i Farum. Og ifølge ham selv er det ikke sidste gang, vi ser ham prøve fra distancen.

- Det var dejligt, og jeg har også ventet på det. Jeg vil gerne skyde lidt mere udefra, og når den går ind som i dag, giver det lidt mere tro på det fremover. 

Foto: Getty Images