16. MARTS 2019 kl. 07:45
Gammelby: Vi ved, hvad der er på spil

Der er kun en enkelt kamp tilbage i Superligaens grundspil, og det er i morgen på udebane mod AC Horsens på CASA Arena.

- Vi skal vinde. Det er sådan set det eneste, vi fokuserer på. Vi skal ud og vise lidt af de samme takter og offensive situationer fra kampen mod AaB. Vi var ok med bolden i flere situationer, og det skal vi tage med. Og så skal vi bare give den fuld gas. Vi ved udmærket, hvad der er på spil i den kamp, så den skal bare vindes.

Ordene falder kontant fra Jens Martin Gammelby, der sammen med resten af truppen har haft blikket rettet mod det østjyske det meste af ugen.

- Vi må ikke lukke mål ind på den måde, vi har gjort. Vi har trænet på dødbolde, for vi ved, at AC Horsens er gode til den del af spillet, så det skal vi kunne stå i mod. Og så skal vi som sagt være gode på bolden, siger højrebacken, der ikke kommer til at tænke på de andre kampe, der kan have udfald på spillet om en placering i Mesterskabsspillet.

- Vi koncentrerer os ikke om de andre kampe. Vi har kun fokus på os selv. Det bliver vi også nødt til at have, for vi kan selv afgøre det. Vi tænker ikke så meget på de andre. Vi skal bare se på os selv og vinde.  Længere er den egentlig ikke.

Det bliver et CASA Arena uden Brøndby-fans på tribunerne, og det bliver en noget anderledes oplevelse for Gammelby og de andre Brøndby-spillere.

- Det er det kedelige ved det. Det er ærgerligt, de ikke er med, for vi ville rigtig gerne have deres opbakning – specielt i sådan en kamp, men så må vi tage den uden fans og vise, at vi kan vinde for dem, der ser kampen derhjemme.

Foto: Getty Images