10. MARTS 2019 kl. 20:40
Mensah: Vanvittig kamp

Vi fangede en træt Kevin Mensah, der fik 80 minutter på venstre back i Anthony Jungs fravær. Kevin var naturligvis glad for at have holdet fik scoret tre mål på hjemmebane, men samtidig ærgrerlig over at lukke tre mål ind.

- Det var en vanvittig kamp. Det er vanvittigt, vi ikke står med tre point i dag. Vi skaber rigtig mange chancer, og jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp. Vi kontrollerer denne kamp med bolden, og det er det, vi gerne vil, lyder det fra Brøndby IF's nummer 14.

Se hele interviewet på Brøndby Indefra.

Kampen på på søndag på Casa Arena mod AC Horsens bliver uden Brøndby-fans på tribunerne, men der bliver åbnet i Fanzonen, så du kan følge kampen om en plads i Mesterskabsspillet derfra sammen med masser af andre Brøndby-fans.

Læs mere om programmet her.?

Foto: Getty Images