9. MARTS 2019 kl. 08:45
Retov inden AaB: Det bliver fuld fart frem

Søndag gælder det endnu engang tre Superliga-point, når AaB gæster Brøndby Stadion. Med en sejr er det meget tæt på, at pladsen i Mesterskabsspillet er sikret, og det er de tre point, som Martin Retov sender spillerne ud for at jagte.

- Vi skal gå ud til kampen, som vi gjorde mod OB. Vi skal forsøge at vinde kampen, og der bliver ingen fedtspil fra vores side. Det bliver fuldt fart frem.

- Vi har talt om, at vi skal blive ved med at tro på tingene. Det kommer vi også til mod AaB, og der skal vi have gjort de gode perioder endnu længere end i Odense, understreger Martin Retov og tilføjer:

- Vi vil gerne være et hold, der ikke lader sig ryste af, at der bliver scoret mod os, og det arbejder vi hårdt henimod.

Kampen om pladserne i Mesterskabsspillet er uhyggelig tæt, og det har skabt stor spænding inden de sidste runder af Superligaens grundspil.

- Vi vil gerne i top seks, og det er det pres, vi ligger på os selv. Presset udefra vil altid være der i en klub som vores, og vi må ikke begynde at tvivle på vores egne kvaliteter af den grund, men det er klart, at det er om søndagen, vi skal vise, at vi kan levere under de betingelser.

- Men det er ikke presset, vi bekymrer sig om. Det lader vi alle mulige andre tale om. Vi taler om og arbejder på de ting, vi kan gøre noget ved. Det er dér, vores fokus er hver dag og til hver træning. Det er dér, vi kan ændre og justere på de ting, vi gerne vil gøre endnu bedre, og det skal vi så vise i morgen mod AaB, at vi har haft succes med, understreger cheftræneren.

Planlægger du at tage ud og støtte drengene fra Vestegnen, kan du blive klogere på alle aktiviteterne inden opgøret her.

Du kan købe din billet til kampen her.

Foto: Getty Images