24. FEBRUAR 2019 kl. 21:10
Wilczek: Dejligt at være tilbage – og vinde

Efter at have siddet over i forårssæsonens to første kampe var topscorer Kamil Wilczek tilbage på holdet i dag mod Randers FC. Det var angriberen glad for, for det har ikke været let at sidde på tribunen uden at kunne hjælpe holdet.

- Det var dejligt at være tilbage. Det blev en alt for lang opstart for mig, fordi jeg ikke kunne være med i de to første kampe, så det var fantastisk endelig at være med igen. Og at vinde, lød det fra Wilczek, der scorede det ene af de to mål i sejren på 2-1.

- Jeg var meget spændt inden kampen og glædede mig rigtig meget. Jeg fik scoret, og vi fik vist vores fans, at vi ville vinde og kæmpe for det.

- Det kan godt være, at det ikke var så kønt i anden halvleg, men det vigtigste lige nu er sejren og få hentet noget selvtillid. Og på torsdag mod Vendsyssel FF i pokalturneringen skal vi ud og vise den samme gejst igen, for det var en rigtig fed følelse at vinde pokalturneringen sidste år, så det går vi efter at gøre igen, sagde Brøndby IF’s nummer 20.

Foto: Getty Images