20. FEBRUAR 2019 kl. 11:35
Retov og Jaissle: Ikke de store ændringer
Vi har i dag første træningsdag med det nye træner-setup i form af cheftræner Martin Retov og assistent Matthias Jaissle. Den nye konstellation vil ikke revolutionere spillestilen, men beholde vores DNA i form af det velkendte presfodbold.  
 
- Som klub har vi en strategi omkring presfodbold. Det er dikteret oppefra, og det vil vi rigtig gerne praktisere og fortsætte med i Brøndby IF. Vi vil gerne spille offensiv fodbold, og vi vil gerne vise os frem på en god måde, med og uden bolden, så det kommer vi ikke til at ændre på, siger Martin Retov. 
 
Et nyt træner-setup betyder samtidig, at alle får en chance for at imponere det nye trænerteam på ny.
 
- De skal vise os nu, at de er klar til opgaven og udnytte trænerskiftet til at komme på holdet. 
 
På trods af det forøgede ansvar vil der ikke være skift i måden at arbejde på for Matthias Jaissle. De vil dog bringe langt mere energi ind i truppen. 
 
- Der vil ikke være de store ændringer i forhold til mig. Jeg vil arbejde meget tæt med Martin, ligesom vi gjorde før. Vi ser frem til opgaven sammen. 
 
- Det er et step op for os begge to, hvor vi har mere ansvar – men på træningsbanen er der ikke den store forskel. Vi vil bringe mere energi og forsøge at bruge den på en positiv måde, siger Jaissle.