Stephanie Fisker: Kasper er altid klar

14.02.2019 09:00

I anledning af Valentins Dag har vi i dag talt med et par kærester eller koner til spillerne, for at høre, hvordan den kommende kamp mod Esbjerg fB på søndag ser ud fra deres vinkel.

I første omgang er det Kasper Fiskers kone Stephanie, der fortæller om Kaspers kampforberedelser.

Om modstanderen hedder FC København på Brøndby Stadion eller Esbjerg fB på Blue Water Arena som på søndag, betyder ikke det store for Kasper Fisker, fortæller hans kone Stephanie Fisker.

- Kasper er den type spiller, der altid kigger indad først. Han har behov for at vide, at han har gjort alt, hvad han selv kan gøre, for at præstere optimalt i hver eneste kamp. På den måde betyder modstanderen ikke det store. Han går efter de 100% hver eneste gang.

- Det betyder selvfølgelig også, at det har en effekt på vores hverdag, men det er netop blevet hverdag, så det er ikke sådan, at jeg går og tænker over, at han for eksempel gerne vil tidligt i seng, fordi han fokuserer på at få sin søvn, fortæller Stephanie.

Midtbanespilleren har dannet par med Stephanie Fisker i otte år, og fodbolden er gennem årene blevet en mere og mere integreret del af deres hverdag, men alligevel ændrede det Kasper Fiskers måde at forberede sig til træning og kamp, da parret blev forældre.

- Vi kan godt mærke, når kampdag nærmer sig, for der bliver tingene alligevel en lille smule mere intense, men det er også vigtigt for Kasper, at han er far for sine børn og er til stede for dem. På den måde er det blevet et godt afbræk for ham at lege med dem, inden han tager til kamp.

- Han gør ikke noget halvt, så når han er sammen med mig, med børnene eller vi alle er sammen som familie, så er han der helt. Derfor tror jeg også, at han godt kan nyde udebanekampene, hvor der er et lille pusterum, hvor han bare kan være Kasper og slappe lidt af med en film på vej hjem i bussen, siger fru Fisker.

Hvis du ikke har sikret dig billet til udebaneafsnittet på Blue Water Arena på søndag, hvor vi spiller mod Esbjerg fB, kan du købe den her.

Kampen sendes live på 3+ med kickoff kl. 18:00