11. FEBRUAR 2019 kl. 17:00
Nederlag i Aalborg i Reserveligaen

Reserveholdet tog i dag den lange vej til Aalborg, hvor vi mødte AaB. De blågule kom foran efter et mønster-angreb, hvor et par gode førstegangs-afleveringer endte med at Ante Erceg blev sendt i dybden og scorede sikkert.

Føringen holdt dog kun midlertidigt, da AaB udlignede fem minutter senere på et straffespark. Herefter scorede AaB hurtigt to gange igen. Efter pausen kom vi bedre med, men desværre gav det ingen scoringer. Glædeligt var dog at Mensah og Tibbling fik henholdsvis 60 og 80 minutters spilletid, efter de er vendt tilbage fra skader. 

- Vi får et unødvendigt udfald på syv minutter, hvor vi lukker tre dumme mål ind. Generelt er de første 45 minutter sløve fra vores side. Vi kommer langt bedre med i anden halvleg, men vi var for tunge i dag til at være farlige overfor AaB's forsvar, fortæller assistenttræner Martin Retov.  

AaB - Brøndby IF 3-1 (3-1)
0-1 Ante Erceg
1-1 
2-1
3-1

Startopstilling:

Nikolaj Laursen - Kamil Wilczek

Ante Erceg

Simon Tibbling - Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Morten Frendrup

Anton Skipper - Joel Kabongo - Hjörtur Hermannsson - Kevin Mensah

Benjamin Bellot

Bænken: Mads Hermansen, Ertugrul Teksen, Peter Bjur, Kasper Jørgensen, Andreas Pyndt.