6. FEBRUAR 2019 kl. 16:16
Brøndby IF's kvinder på træningslejr

Brøndby IF’s kvinder er i disse dage på træningslejr i Tyrkiet for at finjustere de sidste ting inden sæsonstart, der venter den 16. marts hjemme mod FC Thy – Thisted Q, som vi i efteråret slog med hele 5-0.

Holdet gik igennem efteråret uden nederlag, og det er vigtig at tage de gode takter med ind i foråret.

Målet står klart for pigerne - de vil igennem sæsonen uden pointtab.

- Målet for resten af sæsonen er, at vi skal vinde hver eneste kamp – det vil selvsagt ende ud i en guldmedalje, som vi helt klart kæmper for at få. Pokalen er også en turnering, vi har det godt med, hvilket også gør sig gældende for denne sæson. Derfor satser vi benhårdt på at vinde den, siger fra cheftræner Per Nielsen.

Både det sportslige og det sociale har været i højsædet på træningslejren i Tyrkiet, hvor relationerne mellem pigerne har været prioriteret højt.

- På træningsturen er det vigtig, at pigerne har kunne opbygge relationer til hinanden gennem sociale arrangementer. Disse relationer skal vi så have testet på rigtig gode græsplæner mod internationale modstandere. Derfor har denne koncentrerede uge, hvor vi har haft tid og plads, hjulpet os rigtig meget.

Per Nielsen og kvinderne, glæder sig over den øgede fokus på kvindefodbold og håber på at se mange fans på lægterne, når sæsonen bliver fløjtet op.

- Vi glæder os helt vildt til sæsonen starter igen. Den øgede fokus på kvindefodbold i Danmark og i særdelshed hos Brøndby IF, har gjort det nemmere for os, og vi håber på at se mange fans på lægterne i den foråret, lyder opfordringen fra cheftræneren.