5. FEBRUAR 2019 kl. 12:00
Ny FIFA-spiller til Brøndby eSport

Brøndby eSport er glade for at kunne annoncere, at Daniel Chrøis er ny mand i den blågule FIFA-fold. Den 19-årige FIFA-spiller, der går under navnet 'Chrøis', er selv er meget glad for at have fået muligheden for at repræsentere de blågule farver, som ikke er helt fremmed for familien. Chrøis er nemlig nevø af den tidligere Brøndby IF midtbanemotor Brian Chrøis. Daniel Chrøis har ambitioner om at overgå sin onkels 239 kampe for Brøndby IF - dog vil han gøre det på FIFA-scenen.

- Jeg har ambitioner om at bidrage både på og uden for banen hos Brøndby IF. Jeg har været meget på stadion, sammen med min onkel, så jeg glæder mig til at deltage i events i Familie Loungen og give lidt ud af de gode stadion oplevelser, jeg selv har fået. Spillemæssigt vil jeg gerne opnå endnu flere kampe end min onkel, dog bare på FIFA scenen.

Chrøis har også store ambitioner omkring det spillemæssige, hvor han føler han kan bidrage med en masse.

- Vi skal selvfølgelig vinde eSuperligaen igen, men jeg vil også gerne vinde noget internationalt og på den måde løfte Brøndby eSport's niveau. Personligt håber jeg også, at skiftet vil kunne få mig endnu højere op på den individuelle rangliste.

- Som spiller er jeg en fighter. En af mine klare spidskompetencer er at jeg altid kæmper, indtil slutfløjtet har lydt. Jeg har mange comebacks på bagen, og jeg spiller altid indtil sidste fløjt.

I FIFA er relationer mellem spillerne også et vigtigt element, og noget som Brøndby eSport vægter højt, hvilket også var udsalgsgivende for at valget faldt på netop Daniel Chrøis.

- Det bliver super godt at spille sammen med 'Dingo' og Fredberg, som jeg har det rigtig godt med. Vi kender hinanden uden for banen, så vi har rigtig stor tillid til hinanden. Jeg vægter relationer højt, hvilket bliver super nemt at opbygge med 'Dingo' og Fredberg, som jeg har spillet mod utalige gange.

Head of eSport, Jesper Larsen deler samme begejstring som Chrøis, der er en spiller, klubben har fulgt over længere tid.

- Vi har længe kigget på muligheden for at tilknytte en tredje spiller til vores nuværende trup. Det har været vigtigt for os at finde en spiller, der kan gå direkte ind på holdet og være en del teamet med det samme, både på og uden for banen. Chrøis er en utrolig spændende og stabil spiller med et højt bundniveau, hvilket han beviste i den første sæson af eSuperligaen, hvor han for Esbjerg kun tabte tre af sine individuelle kampe. Med sit høje niveau vil han fra dag et kunne supplere vores hold til de kommende opgaver i forbindelse med eksempelvis eSuperliga sæson to.

- Ud over at være en god spiller har det været et vigtigt parameter for os, at Chrøis også uden for banen kan gå direkte ind og være en integreret del af det nuværende set up, hvor vi tror på, at vi med et stærkt team kan opnå de bedste resultater. Som et ekstra plus er Chrøis en rigtig Brøndby-dreng, der bor på Vestegnen og selv har spillet fodbold i Brøndby IF, så han kender klubben og vores værdier. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde med Chrøis og ser frem til at have ham på vores hold, slutter Jesper Larsen.