2. FEBRUAR 2019 kl. 16:43
Uhre: Det var en god sidste test

Sidste træningskamp inden forårssæsonen er afsluttet, og den endte med en 3-1 sejr over de polske bronzevindere fra Pogon Szczecin. Mikael Uhre fik hele kampen, og det resulterede i både en scoring og en assist, hvilket angriberen naturligvis var rigtig glad for. 

- Det sidste halve år har gjort, at jeg er blevet spillet bedre ind på holdet, og mine holdkammerater ved, hvordan jeg tager min løb, og jeg ved, hvordan de vil spille den.

- Det er tydeligt at se, at den indbyrdes forståelse for hinanden er blevet langt bedre. Jeg er kommet tilbage i rigtig god form, og det hjælper naturligvis også holdet. 

På søndag kl. 16:00 tager vi hul på forårssæsonen på udebane i Farum, og Uhre føler, at de seneste par kampe gør, at han og holdet kommer med selvtillid. 

- Det er selvfølgelig en god optakt til FC Nordsjælland-kampen, som vi kommer ind til med selvtillid, nu hvor vi har vundet de tre seneste træningskampe, men vi skal være klar, for nu er det Superligaen det gælder., lyder det fra nummer 11.

Se hele interviewet med Mikael Uhre på Brøndby Indefra.