Landsholdsoverblik - sådan gik det spillerne

20.01.2019 12:00

I den forgangne uge var flere af Brøndby-spillerne i aktion for deres respektive landshold. I denne uge var det så ungdomslandsholdenes tur. Simon Tibbling fik debut for det svenske landshold, Hjörtur Hermannsson fik to gange 90 minutter og U21-landsholdet var på træningslejr i Mexico. Her kan du få et landsholdsoverblik:

Simon Tibbling
Det blev til en længe ventet debut for Simon Tibbling på det svenske landshold. Han var med fra start i Sveriges træningskamp mod Finland, men måtte tidligt lade sig udskifte efter 28 minutter med et slag på anklen. Simon Tibbling måtte derfor rejse fra landsholdstruppen efter, det blev til et nederlag på 1-0 mod Finland.

Hjörtur Hermannsson
Islands bedste spillere mødtes til to træningskampe, hvor Hjörtur Hermannsson var udtaget. Her skulle de møde Sverige og Estland. Hjörtur Hermannsson fik fuld spilletid i de to kampe, hvor forsvarsspilleren huserede på venstre back-positionen. Begge kampe endte uafgjort med først 2-2 mod svenskerne og fire dage senere 0-0 mod Estland.

Joel Kabongo og Nikolai Laursen
U21-landsholdet var taget hele vejen til Mexico for at spille to kampe mod latinamerikanerne. Den første kamp endte 1-0 til danskerne, hvor Nikolai Laursen var med i startopstillingen. I anden halvleg blev der justeret på holdet, hvor Joel Kabongo kom ind i forsvaret, og Nikolai Laursen gik ud. Returopgøret endte 2-1 til mexicanerne i en kamp, hvor danskerne ikke kendte deres besøgelsestid, efter de tidligt i kampen kom foran. Joel Kabongo startede inde i det danske forsvar i kampen og fik en times spilletid. Nikolai Laursen kom ind til anden halvlegs start, men der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Filip Blazek
Filip Blazek var med Slovakiets U21-landshold, hvor han skulle jagte sin debut. Slovakken stod til at få debut på U21-landsholdet i holdets anden kamp mod Uzbekistan, men et kraftigt uvejr aflyste kampen og derfor også debuten.

Mads Hermansen og Morten Frendrup
Både U19-, U17- og U16-landsholdene var taget på træningslejr på Cypern, hvor den stod på træningslejr. U19-landsholdet med Mads Hermansen og Morten Frendrup spillede tre kampe under de gode forhold. I den første kamp skulle de op mod Israel, hvor hele holdet blev udskiftet i pausen af kampen. Det samme gjaldt for de to Brøndby-talenter, som var med fra start for Danmark i svær kamp, der endte 1-1. I den anden kamp mod Cypern blev det til en halvleg til Morten Frendrup, i danskernes 3-0-sejr. Det blev også til spilletid i den tredje og sidste kamp mod Cypern, der endte 1-1, hvor Mads Hermansen fik en halvleg i buret og Morten Frendrup fik en times spilletid.

Laurids Brandt Andersen
Laurids Brandt Andersen fik lidt mere end et kvarter i det danske U17-landsholds første kamp mod Grækenland, som blev vundet med hele 3-0. Returopgøret mod grækerne endte ligeledes med en sejr - denne gang med 2-1, hvor den unge midtbanespiller fik 80 minutter på banen.

Lucas Ziegler
Den unge Brøndby-keeper måtte se U16-landsholdets første kamp mod Cypern fra bænken af. I det omvendte opgør mod to dage senere var han med mellem stængerne fra start og leverede en solid præstation. Han var med til at sikre sejren med gode igangsætninger og viste sig som en sikker sidste skanse i 3-1-sejren.