8-0 i årets første træningskamp

13.01.2019 15:55

Første træningskamp i år er nu bag os, og det endte med en sejr på 8-0 over BSF på Brøndby Stadion.

Første mål blev sat ind af Mikael Uhre efter bare to minutter, hvor Masterclass-spilleren Jacob Rasmussen og Simon Hedlund i fællesskab stod for oplægget.

Midt i halvlegen gjorde Uhre sig til assistmager, da han servede en bold til Jesper 'Jobbe' LIndstrøm, der bare skulle sætte indersiden på.

Josip Radosevic hamrede bolden ind til 3-0 fra små 30 meter, inden Simon Hedlund lukkede første halvleg med sin scoring på hovedstød til 4-0.

Efter pausen blev det til 5-0 på en helflugter fra Dominik Kaiser på flot oplæg af Lasse Vigen, inden Wilczek øgede til 6-0 på straffespark.

Så var det 'Jobbes' tur til at lave en assist, da han serverede bolden til Wilczek foran et tomt mål, og kampens sidste mål stod 'Jobbe' selv for.

Kampåen blev streamet live på Brøndby Indefra, der også fik en reaktion fra Jens Martin Gammelby, der spillede første halvleg på højre back.