11. JANUAR 2019 kl. 23:15
Sølvmedaljer til KMD Cup

Fredag aften blev der spillet KMD Cup i Aarhus, hvor sidste års vindere AGF var værter. Turneringen blev spillet foran et fyldt Ceres Arena, hvor der var god stemning blandt de fremmødte fans. 

Det første opgør blev spillet mod OB i en tæt kamp, der endte med en 2-1-sejr til de blågule. I det efterfølgende opgør mødte vi AaB i et sandt målorgie, der blev vundet med hele 6-5. Vejle B blev besejret med 3-1, og til syvende og sidst fik vi skovlen under AGF med en sejr på 5-3. 

I finalen skulle der findes en vinder mellem Brøndby IF og AaB. Det blev et tæt opgør, hvor aalborgenserne træk det længste strå med en 4-2-sejr.

Assistentræner Martin Retov, der stod i spidsen for holdet var ærgerlig over nederlaget i finalen, men er meget tilfreds med spillernes indsats:

Der er flere af spillerne, der overgår forventningerne. Især de unge viser virkelig potentiale på et anderledes underlag mod etablerede Superliga-spillere. Det var en god oplevelse at være med til for mange af dem, hvor de også kunne få vist sig frem. 

Du kan se resten af interviewet med Martin Retov og flere af spillerne på Brøndby Indefra.