11. JANUAR 2019 kl. 16:48
Martin Retov før KMD Cup: En stor oplevelse for de unge

Når Brøndby IF spiller første kamp i KMD Cup i aften, er det med assistenttræner Martin Retov på sidelinjen. Han glæder sig til aftenens oplevelse, som især er stor for de unge spillere.

- Når man udtager en trup til sådan et stævne, er det nogle andre ting, man ser på. Det er et hurtigt spil, så vi vil gerne have spillere, der kan noget på bolden. Af egne erfaringer ved jeg også, at det er vigtigt at forsvare.

- Vi har kombineret et hold af nogle af de rutinerede og unge spillere, der forhåbentligt vil vise energi og sult. Vi har også valgt spillere ud fra hvem, der har friske ben, da vi i opstarten har trænet hårdt.

Martin Retov var også træner ved sidste års KMD Cup, og mindes en god oplevelse.

- Sidste år var helt forrygende med alle Brøndby-fansene i ryggen. Spillerne synes normalt, det er en stor oplevelse, og det bryder lidt opstartens hårde træning. Følelsen af at spille foran tilskuere er et godt afbræk, og jeg kan mærke, at spillerne er spændte. Især for de unge drenge er det stort at repræsentere Brøndby IF’s førstehold.

- Forventningerne er, at drengene går ud og gør deres bedste. Selvfølgelig vil vi gerne vinde det hele, men jeg kan ikke give garantier for, at det sker, lyder det afslutningsvist fra assistenttræneren.

Hvis du ikke har billet til KMD Cup i aften, kan du følge med live på 3+. Vi spiller første kamp kl. 19:00, og Brøndby Indefra er også med og vil lave indslag aftenen igennem.

Den trup, der skal forsøge at få pokalen med hjem, kan du finde her

Foto: Getty Images