10. JANUAR 2019 kl. 13:05
Faninformation til KMD Cup

I morgen er der atter fodbold på programmet, når græsplænen for en stund er skiftet ud med de bonede gulve i Ceres Arena. KMD Cup løber af stablen i Aarhus, hvor det blågule tribuneafsnit er fuldstændig udsolgt, og her følger lidt praktisk information til dem, der tager turen til Aarhus for at støtte Brøndby IF.

Indgang, boder og betaling
Brøndby-fansene skal stå på afsnit D1 i Ceres Arena og skal benytte indgang 3. Der vil være skiltning og vagter, der guider alle blågule fans den rigtige retning. Inde i arenaen vil Brøndby-fansene få egne bodfaciliteter, og her vil det ikke være muligt at betale med kontanter. Der vil altså kun blive accepteret dankort og MobilePay.

Brøndby-fans har kun adgang til Brøndby-afsnittet, og det er ikke tilladt at bære merchandise eller andet, som kan relateres til deltagende klubber i andre afsnit end klubbernes respektive afsnit. Vagternes anvisninger skal følges i Ceres Arena. Overtrædelse medfører bortvisning.

Alle biler og busser skal ankomme ad Stadion Allé og parkere på P1 lige foran Ceres Park. Herfra kan man gå ad passagen mellem Ceres Park og Ceres Arena til Brøndby-indgangen.

Hallen åbner kl. 18:00, og her kan du se kampprogrammet for aftenen.

Foto: Getty Images