16. DECEMBER 2018 kl. 21:05
Zorniger: En kamp der minder om vores efterår

Efterårets sidste kamp endte med et nederlag mod Vendsyssel FF efter vendelboerne scorede sejrsmålet til 3-2 på et straffespark tilkendt i dommerens tillægstid. Cheftræner Zorniger var efter kampen skuffet over resultatet, som sluttede efteråret af.
 
- Kampen i aften afspejlede desværre alt for godt vores efterår. Vi havde perioder af kampen, hvor vi spillede godt og med rytme, men der var også perioder, hvor vi ikke gav alt i os, og hvor vi ledte efter individuelle kvaliteter i stedet for at spille vores måde at spille på. Vi havde egentlig kampen under kontrol, men så begyndte vi at tage det lidt for roligt, og så begyndte fejlene at komme. Vi lavede fejl, som vi ikke bør lave. Det spejler desværre vores efterår, at vi både havde gode og dårlige perioder, og selvom vi overvintrer på 3.-pladsen, så har vi en stor opgave foran os, når vi vender tilbage fra vinterpausen.
 
Anfører Johan Larsson spillede søndag aften sin sidste kamp i den blågule trøje, og anføreren fik en flot afsked, da han blev klappet af banen af de knap 12.000 tilskuere.
 
- Johan har været en stor profil for klubben, og alle ved, at det er noget særligt, når spillere får mulighed for at sige farvel til fans. Vi valgte derfor at skifte Johan ud, da der manglede fem minutter, for han har fortjent den hyldest, han fik, da han forlod banen. Han bliver svær at erstatte, ikke blot på banen, men også uden for banen, da han altid har været en leder, som de andre spillere kunne tale med og læne sig op ad.

Foto: Getty Images