14. DECEMBER 2018 kl. 10:22
Troels Bech om Johan Larsson: En fornem repræsentant for Brøndby IF

For fire år siden landede Johan Larsson i Portugal, hvor han som ny Brøndby-spiller skulle ind og sætte sig på positionen som højre back.

Mission lykkedes til fulde, og han arbejdede sig hurtigt op i hierarkiet i truppen, og da Thomas Kahlenberg lagde støvlerne på hylden, var Johan Larsson det naturlige valg som anfører.

Efter vinterpausen kommer anførerbindet til at sidde på en ny arm. Johan Larsson giver ansvaret videre. Nye udfordringer kalder, da han har valgt at fortætte karrieren i en ny klub.

- Vi er kede af at sige farvel til Johan, der både på og uden for banen har været en leder. Derfor så vi også gerne, at han havde fortsat sin karriere her, men Johan føler at tiden er moden til at prøve kræfterne af andetsteds, og det har vi fuld respekt for.

- Johan har været en fornem repræsentant for Brøndby IF og både som spiller og person, er han en person som de unge spillere har kunne se op til og følge som eksempel. Derfor kan vi også kun ønske Johan alt det bedste i fremtiden på vegne af hele fællesskabet, og jeg håber, at så mange som muligt kommer på søndag og giver Johan det pæne farvel, han fortjener, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

Du kan købe din billet til Johan Larssons afskedskamp her.

Foto: Getty Images