Vigen: Det burde være let at sætte sig op

16.12.2018 08:00

I aften spilles den sidste kamp i 2018, og for vores vedkommende er det på Brøndby Stadion, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg.

Lasse Vigen glæder sig til kampen, og det er ikke noget problem for ham at køre på alle cylindre og være helt klar fra start, selv om det er sidste kamp i efterårssæsonen.

- Det er måske nemmere at sætte sig op til sådan en kamp, når man ved, det er sidste gang i lang tid, man får lov til at spille for de fans, der er herude. Det burde være ret let at sætte sig op til, understreger den kraftfulde midtbanespiller, der vil holde fast i de seneste kampes gode momentum.

- At vinde den femte sejr i træk i Superligaen ville være rigtig rart og en god afslutning på et efterår, der har været hårdt for os. Og hvis vi kan slutte af med den femte sejr på hjemmebane, er det en rigtig god måde at gå på vinterpause med – og så skal vi bevare det momentum og have det med ind i foråret, siger Lasse Vigen, og hvis han sammen slår Vendsyssel FF med 2-0 i aften, kan du i skrivende stund få odds 7.00 hos Betfair.

Men den gode stribe af sejre i træk og en personlig form for Lasse Vigen, der har været opadgående gennem hele efteråret, kan godt bringe en snert af ærgrelse over, at vinterpausen lurer om to gange 45 minutter.

- Jeg har ikke selv følelsen af, at vi skal stoppe nu. Det tror jeg egentlig heller ikke, at resten af holdet har, for vi vil gerne fortsætte det momentum med fire – og forhåbentlig snart fem – sejre i streg.

- Omvendt er det også meget intensivt, når sæsonen kører, så det bliver dejligt at få slået hovedet lidt fra og få tanket lidt ny energi og så møde op og fortsætte med de samme takter, vi har vist i slutningen af i år, fortæller Vigen, der alligevel ikke kan lade være med at kigge frem mod opstarten allerede.

- I pausen kan vi også arbejde på at få tingene til at fungere endnu bedre og få spillet de folk, der kom i sommer, endnu mere ind på holdet. 

- Men det er altid godt lige at komme lidt væk og få et andet perspektiv på de ting, der er sket, og se på ens personlige mål, men også som hold at tage et tjek på, hvor vi er, og hvad vi skal arbejde med. Vi ved, at vi ikke er der, hvor vi har potentiale til at være. Vi kan stadig blive bedre i mange facetter af spillet, og det får vi god tid til at arbejde med i pausen, og jeg tror på, vi får et endnu bedre Brøndby-hold at se, når vi starter op igen.

Hvis du vil være med til at sende spillerne på en velfortjent vinterferie, kan du købe billet til kampen mod Vendsyssel FF her.

Der er julestemning i Fanzonen, og både Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge holder selvfølgelig også åbent.

Foto: Getty Images