4. DECEMBER 2018 kl. 13:17
Ændringer i Brøndby IF's SLO-team

Det har været kendt i noget tid, at Lasse Bauer, der fungerer som fankoordinator, stopper sit engagement i klubben ved årsskiftet. Lasse har bidraget til det store fokus, der har været på fansamarbejdet i Brøndby IF. 

Det er dog med stor glæde, vi kan byde velkommen til Johan Reiler og Jeppe Thestrup-Olesen som Brøndby IF's nye fankoordinatorer. De har begge været tilknyttet SLO-teamet og har derfor et naturligt kendskab til arbejdsområderne.

Johan Reiler er fra den 1. december gået op i tid, og han vil overgå til en fuldtidsstilling, når han har færdiggjort sin uddannelse til sommer. Jeppe Thestrup-Olesen fortsætter på deltid efter årsskiftet, og de vil udgøre Brøndby IF’s SLO-team efter nytår.

Dette team vil arbejde på tværs af afdelinger som sikkerhed/stadion, marketing og kommunikation med et mål om at forbedre stadionfaciliteter, fanoplevelsen, arrangementer, fandialogen mv., men også med ansvar for dialog med modstanderklubbernes SLO'er, tifomuligheder både ude og hjemme, fodboldtog til udekampe, workshops med faninddragelse i udviklingen af klubben for at nævne nogle eksempler.

Derudover vil fanafdelingen deltage i såvel nationale som internationale fansamarbejder og -konferencer.

Det er Brøndby IF’s mål, at den positive udvikling i fansamarbejdet kan styrkes yderligere med den nye fanafdeling, som klubbens fans kan kontakte via [email protected]dby.com.

Foto: Getty Images