1. DECEMBER 2018 kl. 10:00
Brøndby IF's elektriske jul

Julen er over os, og den er selvfølgelig også kommet til Brøndby. 

Der er blevet sat strøm til årets julekalender, hvor Kasper Fisker og Simon Tibbling dyster mod Uffe Bech og Jens Martin Gammelby i at overvinde sin kræsenhed og samtidig give stød til modstanderholdet. Det hele bliver orkestreret af dommer Martin Retov, og undervejs kommer der også andre prøvelser end de spiselige...

Du kan se dagens afsnit på Brøndby Indefra, hvor du også kan finde de tidligere afsnit, hvis du ikke fangede dem på dagen.

Jul i Brøndby Shoppen
Men det er ikke kun Brøndby Indefra, der er kommet i julestemning. Også i Brøndby Shoppen er der dømt jul, og her vil der være et nyt tilbud hver dag, ligesom man kan vinde dagens tilbud på Instagram. Du kan se dagens tilbud på Brøndby Shoppens hjemmeside og deltage i konkurrencen på Instagram.