Zorniger: Skal have fart og tempo i spillet

22.11.2018 12:05

I aften møder Brøndby IF BK Marienlyst i Sydbank Pokalens fjerde runde. Kampen spilles i Odense, og der er kickoff kl. 19:00. De to hold mødte hinanden i pokalturneringen tilbage i 2017, hvor Brøndby IF vandt 4-1 efter 14 gyldne minutter i første halvleg, hvor Brøndby IF scorede fire mål i rap, før BK Marienlyst reducerede på et straffespark. Cheftræner Alexander Zorniger forventer i aften en kamp, hvor BK Marienlyst vil stå dybt og afvente Brøndby IF.
 
- Vi har forberedt os til aftenens kamp, som vi gør til alle andre kampe, vi spiller, hvilket vil sige, at vi har både set dem spille og videoanalyseret dem. Vi er godt forberedt, men de vil måske forsøge at overraske os med en enkelt lille ændring her og der, men overordnet set ved vi, hvad de kan, og hvordan de spiller. Vi mødte Hillerød i sidste runde, og BK Marienlyst spiller på samme niveau. BK Marienlyst er gode til sideskift, og de har fart på kanterne, men vi forventer, at de vil stå dybt, så vi skal have fart og tempo i vores spil for at åbne deres forsvar op.
 
Ligesom det skete i kampen mod Hillerød i forrige runde i Sydbank Pokalen, så vil cheftræner Zorniger lave enkelte ændringer i startelleveren.
 
- Vi laver nok enkelte ændringer i startopstillingen, da vi også har en kamp på søndag, vi skal tænke på, men også fordi det er en perfekt mulighed for os i trænerteamet at give nogle spillere en mulighed for at vise sig selv frem. Vi vil se det samme energiniveau, som vi havde i kampen mod AGF. Her viste spillerne et godt niveau, og spillerne der blev skiftet ind kom også ind med et højt energiniveau, hvilket gjorde en forskel.
 
At Sydbank Pokalen er vigtig for Brøndby IF, lægger cheftræner ikke skjul på. I de sidste to sæsoner har Brøndby IF spillet sig i finalen og er i dag forsvarende pokalmestre.
 
- Pokalturneringen er den korteste vej til et trofæ, og vi har kvaliteten i holdet til at vinde over alle hold. Det viste vi i pokalturneringen sidste år, hvor vi gik hele vejen. I pokalturneringen har man ikke råd til at have en dårlig dag. Der skal vindes, ellers ryger man ud. Så vi skal ud og præstere i aften.

Tror du, at Zornigers mandskab kan vinde aftenens kamp, og at der samtidig scores over 2,5 mål, er der lige nu odds 1.25 at hente hos Betfair.
 
Kampen spilles kl. 19:00 i aften på Energy Nature i Odense, og du kan købe billet til opgøret her. Kampen vises også på 3+, hvor der er optakt fra kl.18:30. Umiddelbart efter kampen er færdigspillet, vil der være lodtrækning til næste runde i Sydbank Pokalen.

Foto: Getty Images