10. NOVEMBER 2018 kl. 09:00
Röcker: Har knoklet hårdt for den sejr

Weekenden blev skudt godt i gang i går, da Brøndby IF vandt med 2-0 på hjemmebane over AGF. Målene blev begge sat ind i anden halvleg af først Dominik Kaiser og derefter Kamil Wilczek. Men også i den anden ende – nemlig i forsvaret – var der glæde over resultatet. 

- Sejrsfølelsen er altid dejlig, men den her er lige lidt mere dejlig. Vi har knoklet så hårdt de seneste uger og den her uge. Jeg vil ikke sige, at presset udefra var stort, men vi ville bare så gerne tilbage på sporet med en sejr – og især foran vores fans på hjemmebane, fortalte Benedikt Råocker efter kampen. 

Og den tyske forsvarsspiller lagde især vægt på det hårde arbejde, der var investeret i gårsdagens sejr.

- Vi knoklede i alle 95 minutter, og vi havde også massiv støtte hele kampen igennem, så jeg synes, at sejren var fortjent. Jeg er meget glad nu og meget, meget smadret. Jeg er glad på hele holdets vegne, for vi har arbejdet så hårdt på det seneste, og vi har kæmpet på banen, så det er rigtig dejligt at stå med sejren efter kampen.

Det blev også til et clean sheet for Röcker og holdkammeraterne. Og det er ikke kun noget, der giver smil på læben i firebackkæden. 

- At holde buret rent betyder ikke nødvendigvis kun noget for os forsvarsspillere, men for hele holdet. Når man vinder 2-0, kan man se tilbage på en kamp, hvor man gjorde det meste rigtigt. Og det er vigtigt for et hold at have den følelse, slutter Röcker.

Foto: Getty Images