10. NOVEMBER 2018 kl. 12:00
Jung: Skal bygge videre på sejren

Det endte med en dejlig hjemmesejr i går, da AGF var på besøg og blev sendt hjem til Aarhus med et 2-0-nederlag. Brøndby-spillerne kan dermed tage hul på landsholdspausen med godt humør, og Anthony Jung var også tilfreds efter gårsdagens sejr.

- AGF er et godt hold, og de gjorde det også godt defensivt mod os i går. Vi skulle være meget præcise i vores offensive spil og kontraer, og vi løste også deres chancer fornemt. Jeg synes, vi havde kampen under kontrol, selvom der var perioder i første halvleg, hvor vi overlod det lidt til dem. Men vi fik et godt boost af det første mål og gik efter det andet, der kom på straffespark, fortalte Brøndby IF’s nummer 3, der selvfølgelig også var tilfreds med at holde nullet.

- Jeg synes, at vi får noget retur for al vores hårde arbejde. Vi knoklede hele kampen, fik en sejr, og som en lille bonus kunne vi også notere os et clean sheet. De tre point var selvfølgelig de vigtigste, og vi ville også tage resultatet, hvis vi indkasserede et mål, men det er stadig dejligt at holde målet rent.

Nu venter der en landsholdspause, og i den kan spillerne se frem til endnu mere hård træning. Men det tager de med et smil.

- Det er vigtigt at slutte af med en sejr inden landsholdspausen. Stemningen i truppen bliver bare bedre, og man har mere lyst til at give den fuld gas til de mange træninger, vi kan se frem til. Nu skal vi arbejde med detaljerne i spillet, så vi forhåbentligt kan bygge videre på fredagens sejr.

Næste opgave for de blågule ligger på den anden side af landsholdspausen, og her skal vi op imod BK Marienlyst i Sydbank Pokalen. Du kan købe billetter til opgøret her.