8. NOVEMBER 2018 kl. 15:40
Brøndby eSport og Carlsberg SPORT forlænger samarbejdet

De seneste dage har man kunnet følge med i eSuperligaen, hvor Brøndby IF i øjeblikket ligger på en førsteplads efter to sejre ud af to mulige. Men det er ikke kun på "banen", at der er noget at fejre.

Brøndby eSport og Carlsberg SPORT har nemlig i dag forlænget aftalen, hvilket betyder, at Carlsberg SPORT også i 2019 vil være en del af eSporten i Brøndby. 

- Vi har i det sidste år arbejdet tæt sammen med Carlsberg SPORT, der virkelig har lagt et stort arbejde i at aktivere samarbejdet, hvilket har resulteret i nogle rigtig gode tiltag. Derfor er det med stor glæde – og stolthed – at vi allerede nu har en aftale på plads for 2019 med et så stort brand som Carlsberg SPORT. Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejdet og sammen udvikle tiltag og indhold til og for vores fans, udtaler Jesper Larsen, der er eSport-ansvarlig for Brøndby eSport.

Og glæden gengældes på den anden side af bordet.

- Samarbejdet mellem Carlsberg SPORT og Brøndby eSport har via målrettet aktiviteter skabt unikt indhold til vores forbrugere. Kombinationen af de aktiviteter, vi har været dygtige til at skabe både on- og offline, gør os stolte over, hvad vi har skabt det første år sammen med Brøndby eSport og dm Sport & Event. Gameplanen for 2019 indeholder flere spændende tiltag, som vi glæder os til at præsentere, siger Simon Kjær Foged, Brand Manager i Carlsberg SPORT. 

Samarbejdet mellem Brøndby eSport og Carlsberg SPORT det forgangne år har desuden resulteret i en nominering i kategorien ”gaming og eSport” til SPOT:ON Activations awards, der hylder de bedste danske sponsorships og brand aktiveringer. Vinderne bliver fundet fredag den 9. november ved SPOT:ON Activation Awards.