6. NOVEMBER 2018 kl. 11:45
Se den nye kampdagskollektion

Til søndagens Derby kunne den opmærksomme fan bide mærke i, at Brøndby-spillerne varmede op i et nyt outfit. I samarbejde med hummel har vi udviklet en ny linie af opvarmnings- og indløbstøj, som superligaspillerne bruger til kampdage, og det var altså denne, der så dagens lys i hjemmekampen mod FCK.

Hele linien er udviklet i vores officielle klubfarver, der matcher vores hjemmebanesæt, så vi altid er gul og blå i de rigtige farver.

Ud over en opvarmnings t-shirt i bomuld samt en opvarmningstrøje med lange ærmer til det køligere vejr har hummel også udviklet en ny parade- og indløbstrøje, som spillerne ifører sig, når de skal på banen til kamp.

Du kan tage et ekstra kig og købe tøjet i Brøndby Shoppen eller på brondbyshoppen.dk.

Foto: Getty Images