5. NOVEMBER 2018 kl. 12:37
Direktør Jesper Jørgensen: Fuldstændig uacceptabelt

I timerne efter gårsdagens Derby opstod der desværre optøjer ved en lokal bodega i Brøndby, hvor en gruppe personer forårsagede balladen.

Administrerende direktør Jesper Jørgensen udtaler følgende om optøjerne.

- Derbyet blev afviklet gnidningsfrit på stadion, og derfor er vi naturligvis voldsomt skuffede over, at der i timerne efter kampen opstår optøjer ved en lokal bodega et stykke fra stadion. Det er fuldstændig uacceptabel opførsel, og vi håber, at myndighederne har held med at retsforfølge de skyldige. Vi har meddelt Københavns Vestegns Politi, at vi stiller alle de ressourcer, de måtte ønske, til rådighed, så personer der stod bag gårsdagens optøjer kan blive retsforfulgt.

- Vi kender rigtig mange af de lokale beboere her i kommunen, da mange er tilknyttet klubben som frivillige og har deres daglige gang i klubben, og vi forstår til fulde, at de er ligeså frustrerede, som vi er. Antallet af anholdelser i Superligaen er rekord lavt, men episoder som den i går er ødelæggende for dansk fodbold og hører ingen steder hjemme.

- Vi arbejder hele tiden på at forbedre stadionoplevelsen og øge sikkerheden til vores kampe, og vi arbejder målrettet videre med en række tiltag, der kan hjælpe os og myndighederne med at få identificeret og slået ned på ballademagere, før, under og efter kampe. Vi har et rigtig godt samarbejde med Københavns Vestegns Politi og myndighederne, ligesom vi arbejder tæt sammen med Brøndby Kommune om at sikre den bedst mulige afvikling af disse højrisikokampe på stadion. Vi ser derfor frem til det møde som Københavns Vestegns Politi har indkaldt til.