Næsten udsolgt til Derby på søndag

01.11.2018 11:15

På søndag er det igen tid til Derby på Vestegnen, og det bliver et godt besøgt et af slagsen, for på nuværende tidspunkt er der kun små 700 billetter tilbage til kampen.

Sydsiden er udsolgt på både nedre og øvre afsnit, men Carlsberg- og Loxam-tribunerne flirter også med de røde lamper. Her er der nemlig kun henholdsvis 35 og 40 pladser ledige i skrivende stund.

Bedste chance for at få billet til kampen er på J. Jensen-tribunen, men også her går det stærkt med godt og vel 650 ikke solgte sæder.

Men andre ord skal du til at skynde dig, hvis du vil opleve Nordens største fodbold-brag live på stadion, og de sidste billetter er til salg her.

Der er kickoff kl. 12:30, og der kommer stort tryk på indgangene fra både billet- og sæsonkortholdere, så vi anbefaler at komme i god tid.

Der er mulighed for at varme op til kampen i Fanzonen, i Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Loungen, der alle har fuldt program for dagen.

Har du sæsonkort og er forhindret i at komme til kampen, er det muligt at lade andre benytte sig af din plads på stadion. Se hvordan du gør her.

Foto: Getty Images