Vertagear og Brøndby eSport forlænger samarbejdet

24.10.2018 15:00

Når FIFA-spillerne fra Brøndby eSport skal spille FIFA19, kan de også næste år gøre det siddende i en af de special-designede gamerstole fra Vertegaer. Brøndby eSport og gamerstol-producenten har netop forlænget samarbejdet for det kommende år.

Jesper Larsen, eSport koordinator hos Brøndby eSport, udtaler om forlængelsen:

- Vi er meget glade for at fortsætte det gode samarbejde, vi har med Vertagear i endnu et år, og at Vertagear fortsætter som vores officielle gamingstol partner. I samarbejde med designteamet fra Vertagear har vi designet en superlækker Brøndby gamerstol i høj kvalitet. Derfor er jeg også ekstra glad for, at vi kan fortsætte med at tilbyde vores spillere - og ikke mindst vores fans - en af de bedste gamerstole på markedet. Det betyder samtidig, at man også fremadrettet kan sætte sig godt til rette i en Brøndby gamerstol, når man besøger vores Familie Lounge, hvor man kan prøve stolene i vores populære gaming område.  

Og glæden deles af Vertagear:

- Det har været et godt partnerskab med Brøndby eSport, og vi er glade for at fortsætte samarbejdet med klubben. Og vi ser frem til endnu en spændende sæson, fortæller Chris Katzer, der er marketingchef i Vertagear.

Aftalen er kommet i stand i samarbejde med Qwatti eSports Agency, der er partner hos Brøndby eSport.  
Den specieldesignet gamerstol kan købes i Brøndby Shoppen via brondbyshoppen.dk.

Og har du brug for at teste den først, så kan du kigge forbi Familie Loungen på en kampdag, hvor der er rig mulighed for at prøve stolene i deres rette gamer-element.