Schwäbe: Mærkelig følelse at stå med

22.10.2018 21:45

Mandagens Superliga-kamp endte med pointdeling hjemme mod OB, efter Brøndby IF ellers kom foran 1-0 med under 10 minutter igen. 

Nede i den anden ende – nemlig i Brøndby-målet – havde Marvin Schwäbe flere store redninger, der holdt gæsterne fra at score. Alligevel var det en ærgerlig målmand, der efter kampen kunne gøre status.

- Det er en mærkelig følelse at stå med her efter kampen, for vi har chancer til at vinde, og vi får også føringsmålet sent i kampen. Men vi manglede bare lidt – inklusiv held måske – i sidste ende, og det er ærgerligt, fortalte Brøndby IF’s nummer 1, der var tilfreds med store dele af kampen.

- Vi har haft to gode uger med træning, og vi var godt forberedte til kampen i dag. Vi var fokuserede og spillede også en god kamp over 85 minutter. Men lige nu kan det være svært at se det positive i det.

- Når vi kigger på kampen i morgen, skal vi fokusere på de 85 minutter, og det skal vi bare fortsætte med. Vi skal ud og arbejde hårdt til træning – det er den eneste løsning.

Næste opgør er mod FC Midtjylland, og hvis du vil støtte holdet i Herning, er det stadig muligt at få billetter lige her.

Foto: Getty Images