9. OKTOBER 2018 kl. 11:50
Brøndby IF deltager i eSuperliga

Den 5. november i år bliver en ny Superliga skudt i gang - nemlig den på den digitale FIFA19-grønsvær. I alt vil 16 hold fra Danmark deltage, og her vil Brøndby IF være repræsenteret af de to FIFA-spillere fra Brøndby eSport, Frederik Fredberg og Daniel 'Dingo'. 

eSuperligaen vil køre resten af efteråret med først et puljespil og herefter et playoff-event, der finder den endelige vinder den 17. december. Der spilles to runder hver uge - om mandagen og om tirsdagen - og der er en samlet præmiepulje på hele 365.000 kr,

Brøndby eSport-træneren Daniel Barnewitz ser frem til et spændende efterår og glæder sig over det nye tiltag.

- Det er kæmpestort. Nu har jeg været en del af FIFA-scenen i seks-syv år, og var jeg blevet spurgt, om det her kunne ske dengang, havde jeg ikke troet det. Det er meget stort for både eliten og bredden i FIFA, fortæller træneren, der også løfter sløret for Brøndby eSports ambitioner i turneringen.

- I grundspillet går vi efter en top 3-placering, for der er en seedning, som er ret vigtig i forhold til playoff-eventet, der varer en dag. Så her kommer det meget an på dagsformen, så der må vi se, hvad der sker.

Se hele interviewet med Daniel Barnewitz på Brøndby Indefra.