8. OKTOBER 2018 kl. 15:25
Sejr i Reserveholds-derby

Brøndby IF var på besøg på Frederiksberg, hvor FC København ventede i Reserveligaen. Begge mandskaber stillede op med en kombination af rutinerede og unge spillere. Det var dog Brøndby IF, der efter de 90 minutter kunne tage alle pointene med hjem.

En god kamp af de blågule, som med en sejr på 5-2, på dagen var bedre end værterne. Jesper 'Jobbe' Lindstrøm kunne efter otte minutters spil bringe udeholdet i front efter en returbold dumpede ned for fødderne af ham. Efter en hurtig udligning kunne Ante Erceg gøre det til 2-1, på en uselvisk assist fra Morten Frendrup.

Mikael Uhre ville også være med, og udbyggede føringen først til 3-1 og senere til 4-1, før Ante Erceg med sin anden scoring gjorde det til 5-1. Mod kampens slutning, fik FC København reduceret til 2-5, som også blev kampens resultat.

Du kan få en reaktion fra kampens første målscorer, Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, på Brøndby Indefra, der også streamede kampen live for abonnenter. 

Startopstillingen:

Ante Erceg – Mikael Uhre

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm

Lasse Vigen – Morten Frendrup

Filip Blazek

Jacob Rasmussen – Anton Skipper – Benedict Röcker – Kasper Jørgensen

Benjamin Bellot

Bænken:
Casper Hauervig
Andreas Pyndt
Agust Hlynsson
Frederik Nørrestrand
Ertugrul Teksen
Emil Staugaard