7. OKTOBER 2018 kl. 20:15
Sejr i det nordjyske

Det blev en tempofyldt kamp i Aalborg, hvor hjemmeholdet fra Aalborg bød Brøndby IF op til dans. Kampen var i store perioder lige, og aalborgenserne havde da også flere store chancer i løbet af de første 45 minutter. Dog var det Kamil Wilczek, der dybt inde i første halvlegs tillægstid dukkede op ved bagerste stolpe, og så stod den 1-0 til udeholdet.

Der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før AaB måtte hente bolden ud af nettet igen. Hany Mukhtar viste prøver på sin fremragende sparketeknik, og således kunne føringen fordobles. Lasse Vigen kom ind efter 64. minutter – han skulle dog kun bruge tre minutter på banen, før han kunne gøre det til 3-0.

AaB skulle dog få blod på tanden, da det blev til en reducering af Kasper Risgaard, som kunne sætte et straffespark sikkert ind. Det blev kampens sidste scoring, og Brøndby IF kan derfor tage tre point med hjem til Vestegnen.

Foto: Getty Images