Fremragende debut til Fanzonen

02.10.2018 14:15

Inden søndagens kamp mod AC Horsens blev den helt nye fanzone på Brøndby Stadion åbnet. Det var en dag, vi glædede os rigtig meget til, så vi kunne dele Nordens bedste fanzone med Nordens bedste fans.

Og åbningsdagen var da også alt andet end skuffende for Fanzonen.

- Vi havde set frem til åbningen længe, for Fanzonen er skabt til fansene – derfor glædede vi os til at dele den med dem og se reaktionerne på den. De har alle sammen været meget positive, og det bliver fedt at se Fanzonen blive en mere og mere integreret del af fanoplevelsen på Brøndby Stadion, fortæller Thomas Skov Petersen, der er marketingchef i Brøndby IF.

Lasse Bauer, der er SLO i Brøndby IF, glæder sig også på både klubbens og fansenes vegne.

- Fanscenen har altid været en kæmpe del af Brøndby IF og har aldrig haft bedre forhold end nu. Det skyldes et målrettet samarbejde mellem klub og fans, og den vej skal vi fortsætte ud ad de næste mange år.

- Det vil være med til at tiltrække nye fans og fastholde nuværende. Og der er tilbud til folk i alle aldre med Familie Lounge, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og nu også Fanzonen. Det ser godt ud set med fanbriller, understreger Lasse Bauer.

Næste gang, der er åbent i Fanzonen, er inden hjemmekampen mod OB, der spilles på Brøndby Stadion den 22. oktober kl. 19:00.

Du kan købe din billet til kampen her, og køber du til Sydsiden eller Loxam, gælder billetten også til Fanzonen.