Larsson: Vi skal have lukket af

28.09.2018 14:10

Efter sejren over Hillerød Fodbold i Sydbank Pokalen står den på Superliga-fodbold på søndag, hvor AC Horsens kommer på besøg. Det bliver en kamp, hvor selvtilliden fra pokalkampen skal tages med ind på banen.

- Vi fik scoret fire mål og kunne tage derfra med sejren. Det giver altid selvtillid at vinde, og det er noget af det, vi har manglet den sidste tid.

- Nu skal vi så også bare have lukket af i forsvaret, hvor vi har givet for mange mål væk. Vi spiller en fornuftig kamp i Aarhus mod AGF, men alligevel lukker vi tre mål ind og taber. Det skal vi have lukket af for, lyder det fra anfører Johan Larsson.

Den svenske højreback tror på, at det kommer til at vende snart, for som han siger;

- Heldet plejer at komme til dem, der arbejder hårdt, og vi arbejder rigtig hårdt på at få vendt det her, så på et tidspunkt i sæsonen må vi få rigtig meget held vores vej.

- Vi kan tale, alt det vi vil, om, hvor dygtige spillere, vi synes, vi er, men det hjælper ikke, hvis vi ikke viser det. Så er det lige meget, hvad vi synes om os selv som hold eller spillere – vi skal ind og vise det på banen, og vi kommer til at knokle stenhårdt igen på søndag mod AC Horsens.

Du kan købe billet til kampen mod AC Horsens her – og køber du til Sydsiden eller Loxam, kan du også være med til åbningen af den helt nye fanzone. Det starter fra kl. 15:00. Læs programmet for dagen her.

Foto: Getty Images