Vind en VIP-oplevelse i Fanzonen

27.09.2018 13:20

I Brøndby IF er vi utrolig stolte og imponerede over den store opbakning, som holdet møder både ude og hjemme - og i medgang og modgang. 

Derfor lancerer vi i samarbejde med Groundhopper en konkurrence, som belønner de fans, der ser flest kampe på stadion.

Groundhopper er en app til fodboldfans, hvor du kan holde styr på de fodboldkampe, du har set, og samtidig konkurrere med dine venner om at besøge flest stadioner eller være den tilhænger af din klub, der har set dem på flest forskellige stadioner.

Hvis du tjekker ind til Brøndby IF’s kampe, kan du optjene et særligt Brøndby IF-badge i appen, men ud over dette badge deltager du også i konkurrencen om en særlig VIP-oplevelse i vores nye fanzone.

Præmien
Mad og drikke ad libitum for fire personer. Egne pladser i lækre læder sæder i Fanzonen og egen tjener samt selvfølgelig billetter til Sydsiden til en kamp i foråret 2019.
Kampen, hvor præmien kan bruges, aftales mellem vinderen og Brøndby IF.

Sådan fungerer det
Du deltager i konkurrencen ved at tjekke ind til Brøndby IF’s kampe via Groundhoppers app.

Du kan downloade Groundhopper her:

App Store: https://itunes.apple.com/dk/app/groundhopper/id489247406?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kepermat.groundhopper

Du kan tjekke ind til kampe på både ude- og hjemmebane, og du kan kun tjekke ind til kampene, hvis du er ved stadion på kampdage.

Sådan deltager du
Du optjener et lod, hver gang du tjekker ind til en kamp, så jo flere kampe du ser, jo større chance har du for at vinde.

Efter den sidste kamp i efterårs-sæsonen, der er mod Vendsyssel FF den 16. december, vil vinderen af konkurrencen blive fundet ved lodtrækning og få direkte besked.