Fisker: Tackler kampen som enhver anden

27.09.2018 12:45

I aften gælder det første kamp i dette års pokalturnering, når turen går til Hillerød, hvor byens 2. divisionshold byder velkommen. De forsvarende pokalmestre fra Brøndby IF træder ind i turneringen i tredje runde, og selvom der er stor afstand mellem de to hold i divisionerne, advarer Kasper Fisker mod at blive for selvtilfredse inden kampen. 

- Jeg har selv spillet en masse kampe i 2. division, og man skal huske på, at de gutter altså godt kan spille fodbold. Vi er selvfølgelig på et andet og højere niveau, men vi skal møde nogle, der spiller deres livs kamp, og hvis vi ikke spiller op til det niveau, vi har, kan det blive en svær kamp, fortæller Brøndby IF’s nummer 8, der også har forberedt sig til kampen helt som normalt. 

- Vi tackler kampen som enhver anden kamp og har også sat os ind i deres hold og ved, hvad de kommer med. Det handler om at gå til kampen dybt professionelt og også tage det med ind på banen. Jeg kan huske, at vi kom bagud til LSF sidste år – som vi ender med at vinde – og der er ingen grund til at få nogen forskrækkelser mod et hold, som vi bør være bedre end.

Sidste sæson kunne Fisker og holdkammeraterne løfte pokalen efter en sejr over Silkeborg IF. Og skal den præstation gentages den 17. maj 2019, skal første skridt tages i form af en sejr i aften.

- Havde vi tabt til Ledøje Smørum sidste år, havde vi ikke fået den oplevelse, som var den største i mit fodboldliv. Så kampen i aften er utrolig vigtig, for vinder vi ikke den, kan vi jo med garanti ikke løfte pokalen igen. Og det drømmer vi alle sammen om. 

Tror du, at der - ligesom i Brøndby IF's første kamp sidste år - falder over 5,5 mål i aftenens opgør, er der penge at hente hos betfair. Her får du nemlig odds 2.20, og du kan finde mange flere odds på kampen her.

Foto: Getty Images