Per Nielsen: Vi skal gøre tingene færdigt

25.09.2018 15:00

Onsdag aften kl. 18:00 spilles der et vigtigt opgør. Brøndby IF’s kvinder møder Juventus' ditto, der kommer på besøg på Brøndby Stadion til Champions Leagues 1/16-finale. Forud for returopgøret, der endte 2-2 i Italien, har Per Nielsens kvinder haft tur i den i 3F Ligaen, hvor det er blevet til to sejre på 5-0. Så det er bestemt med tro på tingene, at Brøndby IF’s kvinder går ind til opgøret. Forud for kampen er der langet mange billetter ud, så cheftræner Per Nielsen regner ikke med, at opbakningen kommer til at mangle.

- Først og fremmest glæder vi os rigtig meget til det her opgør. Vi har også godt hørt, at der er mange billetter ude, så vi håber da, at vi får fyldt ud på langsiden, lyder det fra Per Nielsen, der ligesom pigerne glæder sig ekstra meget til netop dette opgør.

- Vi glæder os altid til Champions League-kampene, og at det så er et stort navn som Juventus, der kommer på besøg, gør det kun endnu mere interessant. Det er ofte mere interessant at møde et navn som i dette tilfælde frem for et ukendt hold, som man ligeledes kan risikere at ryge ud til. Så på trods af at Juventus er et af de rigtig dygtige hold, så bliver det en oplevelse for pigerne at spille sådan en stor kamp.

Godt udgangspunkt
Brøndby IF fik en uafgjort med i første kamp, der endte 2-2. Gæsterne kom endda foran, men et sent italiensk mål udlignede den føring, Mille Gejl havde sørget for efter 72 minutters spil.

Og nu skal morgendagens hjemmehold følge op på den flotte indsats i Italien.

- Vi er glade for det udgangspunkt, vi har givet os selv, og nu skal vi forsøge at gøre arbejdet færdigt. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave, da Juventus har et stærkt hold.

- Vi står godt stillet til opgøret, og vi er inde i en periode, hvor vi har spillet fem kampe på lidt over to uger. På trods af at det er et hårdt program, vi er inde i, så hjælper det på restitutionen, når man får de resultater, man sigter efter – så vi er inde i en god periode i øjeblikket. De næste fire dage byder på to svære opgør - først Juventus og så møder vi Fortuna Hjørring på udebane. Men vi står fint rustet til, hvad der kommer, lyder det med et smil fra cheftræneren, der dog advarer mod at hvile på laurbærene efter det uafgjorte resultat i første kamp.

- Vi fik et godt resultat i Italien for to uger siden, og jeg er også overbevist om, at pigerne nok skal være klar til det, men det bliver min opgave at sørge for, at det første resultat i Italien ikke bliver en sovepude. Så vi skal ikke formøble det gode udgangspunkt, vi har givet os selv og levere en topprofessionel og fokuseret indsats i morgen.

- Juventus har nogle individualister, som kan afgøre kampe på egen hånd, og dem skal vi være klar på at lukke ned for. Når det er sagt, så er det vigtigt, vi fokuserer på vores egen indsats og er klar – det ved jeg, at pigerne er, for det her betyder vanvittigt meget for dem.

Du kan komme gratis til Champions League-kampen, hvis du har sæsonkort til Brøndby Stadion. Har du ikke sæsonkort, vil billetten i porten koste 50,- kroner.