14. SEPTEMBER 2018 kl. 12:15
Per Nielsen: Godt udgangspunkt før returopgøret

Onsdag aften var Brøndby IF's kvinder taget en tur til Italien for at spille den spændende 1/16-finale i Champions League mod Juventus. På forhånd var der lagt op til to tætte og svære opgør mod et stærkt Juventus-hold. Det blev som forudset tæt, men cheftræner Per Nielsens trup fik med 2-2 et godt resultat med hjem.

- Vi møder et klassehold. Der skal lyde et stort cadeau til pigerne for at gå ind til den her opgave og løse den ganske fornuftigt. Det var en koncentreret indsats, hvor de overholdte de aftaler, vi på forhånd havde lavet. Vi er både gode i vores defensive organisation, men også på bolden hvor vi får skabt mange store chancer.

- Juventus er en lidt ukendt faktor, da det jo er et nyt hold, som de har fået skrabet sammen. Vi ved, de har høj individuel klasse, da holdet mere eller mindre består af det italienske landshold. Så for os handlede det om at stå godt på banen, samt at få lukket ned for deres individualister – det bliver også opskriften om 12 dage, når de kommer på besøg her på Brøndby Stadion, lyder det selvsikkert fra træneren.

- Stemningen efter kampen var lidt blandet, for Juventus udligner til 2-2 seks minutter før tid. Uanset hvordan det ser ud før en kamp, så er det altid ærgerligt at lukke et sent mål ind. Så pigerne var lidt skuffede. De følte, de havde fortjent at vinde kampen, hvilket også fortæller noget om den vindermentalitet, de her piger har. Da følelserne efterfølgende havde lagt sig, kunne vi begynde at glæde os over et flot resultat på udebane mod en meget stærk modstander.

-  Vi har hele tiden troet på os selv og vores mulighed for at gå videre. Vi vidste på forhånd, det ville blive to tætte opgør. Returopgøret bliver også en tæt kamp, så selvom vi har taget et godt resultat med hjem, så skal det gøres færdigt, lyder det afslutningsvis fra Per Nielsen.

Returopgøret spilles den 26. september, hvor du har mulighed for at komme på Brøndby Stadion og støtte Brøndbys bedste kvindehold i jagten på en plads i 1/8-finalen i Champions League.

Du kan komme gratis til Champions League-kampen, hvis du har sæsonkort til Brøndby Stadion.

Har du ikke sæsonkort, er det stadig muligt komme gratis til kampen. Dette gøres ved at sende en mail til [email protected]. Billetterne skal afhentes inden kampen. Gøres dette ikke, vil billetten i porten koste 50,- kroner.