12. SEPTEMBER 2018 kl. 14:03
Stor tilskuerfremgang på Brøndby Stadion

Med et sæsonkortsalg, der er tæt på at ramme 12.000, er det tydeligt, at opbakningen fra tribunerne på Brøndby Stadion er større end længe. Det viser sig da også i tallene fra denne sæsons første otte runder sammenlignet med samme periode sidste sæson.

Stigningen lyder på 19% - eller i rene tal et snit der er steget til 16.491. Det er vel at mærke uden at have spillet et Derby på hjemmebane, som er med i tallene fra sidste sæson.

- Det er kort og godt imponerende. De her fans bliver ved med at overraske, og det viser en fantastisk tro på de ting, vi gør i Brøndby IF på og uden for banen.

- Jeg er overbevist om, at det også er et bevis på, at vores inklusion af fansene i centrale beslutninger omkring Brøndby Stadion er den helt rigtige vej at gå. Det har udmøntet sig i den nye Familie Lounge, i Ebbe Skovdahl Fan Lounge og den nye fanzone bag Sydsiden, som vi glæder os til at vise frem inden længe, lyder det fra direktør Ole Palmå.

Samlet har Superligaen haft en tilskuerfremgang på mere end 11% i forhold til sidste sæsons første otte runder.

Men det er ikke kun på tilskuersiden, at der kommer flere og flere til Brøndby IF’s kampe. Det samme gør sig gældende foran tv-skærmene. Her er gennemsnittet steget med over 23% til 179.000 pr. Brøndby-kamp.

- Tager man seertallene med, understreger det blot, at vores partnere har set rigtigt med hensyn til at være synlig hos den mest eksponerede klub i Superligaen, understreger Ole Palmå.

Foto: Getty Images