12. SEPTEMBER 2018 kl. 11:05
Per Nielsen inden opgør mod Juventus: Har gode chancer

Brøndby IF’s kvindehold er taget af sted mod Italien, hvor Juventus venter i en spændende Champions League 1/16-finale. Det bliver uden tvivl to svære kampe mod italienerne, der har fået rustet gevaldigt op i det seneste transfervindue. På trods af det ser cheftræner Per Nielsen frem til de kommende internationale kampe, hvor der bestemt kan hentes noget med hjem:

- Man kan sige, at Juventus er et nyt hold i kvindesammenhæng, da de kun har eksisteret et års tid. De har allerede fået brugt en masse penge på at skabe et rigtig godt hold, hvor de har samlet stort set hele det italienske landshold. Det italienske landshold kvalificerede sig ret overbevisende til VM i sidste uge, der havde de otte spillere fra Juventus med i startopstillingen. Så der er ingen tvivl om, at det er et hold med meget store kvaliteter, men det er en spændende udfordring. Jeg tror godt, vi kan komme til at drille dem lidt.

- Et godt udgangspunkt forud for returopgøret er først og fremmest, at vi naturligvis gerne vil have scoret et udebanemål som minimum. Det vigtigste er dog klart, at der er noget at spille for i returopgøret. Vi skal ned til Italien og gøre det godt, så ved jeg ikke, om det kan række til en smal sejr eller en uafgjort, men som sagt er det væsentlige, at vi har noget at spille for 14 dage senere, når vi mødes igen.

- Kampen bliver en af de svære, men jeg vil alligevel vurdere, at der er gode chancer for, at vi kan få et godt resultat med hjem. Kampen kan gå begge veje, så jeg tror, vi har to gode opgør i vente. Vores spil er meget afhængigt af, at vi er dygtige med bolden. Vi skal forsvare os med bolden, for når vi har bolden, scorer de andre i hvert fald ikke. En af nøglerne bliver, at vi tør spille, da vi ikke har holdet til at grave os ned og stå defensivt, så det er klart et af flere fokuspunkter, lyder det afslutningsvis fra cheftræneren.

Det første opgør har kickoff i aften kl. 19:30, og kampen spilles i Novara, der ligger cirka 100 km fra Torino.