2. SEPTEMBER 2018 kl. 22:44
Laursen: Stolt og glad - men samtidig skuffet

FC Midtjylland var på besøg på Brøndby Stadion i et hæsblæsende opgør, der endte med pointdeling. Nikolai Laursen scorede et flot mål i sin første gang i start 11'eren, men det var desværre ikke nok til tre point. 

- Jeg synes, vi gjorde det fint som hold i første halvleg, vi må bare aldrig nogensinde smide de tre point i sådan en kamp. Vi var bedre end dem, og det skal resultatet også afspejle, lyder det fra Laursen og fortsætter:

- Det er en blandet følelse, man står med. Jeg er selvfølgelig vildt stolt og glad for mit mål, men er selvfølgelig også meget skuffet over, at det ikke blev til tre point i dag.

Se hele interviewet med Nikolai Laursen på Brøndby Indefra, som også beskriver, hvordan det var at score foran Sydsiden.

Foto: Getty Images